Kemisk (intim)blekning

Intim Blekning har blivit mer populärt på senare år. Det innebär att man bleker huden på områden där pigmentet ofta är något eller mycket mörkare än på övriga kroppen.​ Vi arbetar med kemisk blekning. Metoden används även vid utjämning av färgnyanser. Behandlingen utförs på både män och kvinnor. 

Vi behandlar insidan av lår, yttre blygdläppar, kring anus, under armarna, bröstvårtorna och mellangården samt bröstvårtorna.

VEM FÅR BLEKA SIG?

Du måste vara över 18 år och ej tillhöra någon riskgrupp (evalueras vid genomgång av hälsodeklaration före utförande av behandling).

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS DET?

Det är väldigt individuellt. Man får en fingervisning om det efter den första behandlingen. Vi rekommenderar minst tre behandlingar med 2-7 dagars mellanrum.

För bästa resultat ligget genomsnittet på 4-5 behandlingar. Det är inte rekommenderat att bleka sig fler än 10 gånger i rad.

HUR GÅR DET BEHANDLINGEN TILL?

Efter desinfektion av önskat område, läggs blekning syran på. Det tar ca 20 minuter att verka, men kan lämnas kvar på 30 minuter efter den första blekningen. Därefter får du torka av dig och få en lugnande kräm.

Resultatet håller i genomsnitt i 3 månader. Därefter kan en underhållande blekning (1-2 gånger) utföras. 

FÖRE BEHANDLINGEN

Önskat behandlingsområde ska vara rakat eller vaxat. 

EFTER BEHANDLINGEN

Övergående hudirritation och klåda kan förekomma.