Skinboosters

Huden innehåller hyaluronsyra, en naturlig sockerart som har stor förmåga att binda vatten, vilken ger huden volym och elasticitet. När huden åldras minskar mängden hyaluronsyra, och därmed mängden vatten i huden. Det leder till en rynkigare och mer hopsjunken hud. Då kan en behandling med Restylane Skinbooster kännas passande.

Restylane skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning. De innehåller hyluronsyra och vatten, just de ingredienser som man förlorar när huden åldras. Ofta gör man en serie behandlingar med Skinboosters. Effekten blir en slätare hud med fukt, glans och lyster, och små fina rynkor och linjer försvinner. Eftersom Skinboosters innehåller lokalbedövning så går behandlingen snabbt och enkelt till.

Vetenskapliga studier har också visat att man får ytterligare utslätning och hudelasticitet under månaderna efter en behandlingsserie med Restylane Skinboosters. Elasticiteten förbättras ända upp till 6 månader efter behandlingen, vilket beror på en stimulering av kroppens eget kollagen. Hudförbättringen verkar vara bestående.

Skinboosters passar också utmärkt för diskreta läppkontureringar och för att behandla tunna fina rynkor som t.ex. runt munnen, på kinderna med mera.

Resultatet syns med en gång och håller lång tid, oftast 6-12 månader och ibland längre. Eftersom Skinboosters också innehåller lokalbedövning så är behandlingen inte särskilt smärtsam.

Rekommenderade behandlingsområden:

  • Ansikte
  • Läppar
  • Dekolletaget och halsen
  • Händer
  • Akneärr