Utbildning Botox Basic

Utbildning Botox Basic 150 150 DermaLane Clinic

Botox Basic

Grundkurs Botox

Under en heldagsutbildning innehållande praktik och teori ska du få lära dig all kunskap och teknik du behöver som injektionsbehandlare av Botox för att sedan direkt efter avslutad kurs kunna ta emot kunder. 

Kursplan

Del 1: Teori

Under förmiddagen behandlas kursens teoridel för Botox, som utgörs av följande delmoment: 

Utbildningen hos oss undervisas av Sajda Hajar som har diplom från American Academy of Injection i Storbritannien och som även är certifierad injicerare från det Estetiska Injektionsrådet i Sverige. Vidare, har hon mer än 20 års erfarenhet som läkare. Detta innebär att utbildningen hos oss innehar en trovärdig kvalitetsstämpel. 

  • Fika
  • Botox och dess funktioner
  • Anatomi, ansiktets åldrande samt musklernas funktioner
  • Redogörelse kring behandling av Botox
  • Genomgång av komplikationer och lämpliga åtgärder
  • Eftervårdsråd
  • Kundbemötande
  • Förmedling till leverantörer

Del 2: Praktik

Praktiska genomgångar och övningar på modeller för det grundläggande teknikerna för Botox i de områdena i ansiktet som är mest rådande bland kunder (glabella, kråksparkar och pannan). Meddela oss i god tid om du vill ta med en egen modell.

Efter avslutad kurs

Efter avslutad kurs får deltagarna sitt certifikat och med sig kursmaterial som behandlingarna kräver. Deltagarna kan sedan påbörja direkt efter kursen ta emot kunder.  Efter avslutad kurs förmedlar DermaLane Academy kontakt till leverantörer och hjälpmedel som behandlingarna kräver.

Kurspris

Kurserna är möjliga att genomföra separat eller bägge kurserna till ett paketpris. 

Botoxkurs 14 500 kr exkl. moms

OBS! För utbildning inom injektion betalas anmälningsavgift på 5000kr som ej återbetalas vid avbokning.

Utbildningen är för dig som är läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Undantaget är våra utbildningar för Fillers (endast BASIC) och PRP där det går bra att även vara undersköterska.

Comments are closed.