woman

Samling av olja och blockerade porer leder ofta till knölar och ärr i ansiktet samt andra kroppsdelar. Det kan vara både psykiskt och fysiskt jobbigt för den drabbade. Som tur är finns det vissa alternativ för behandling av akne, allt från krämer till läkemedel till laserbehandlingar.

På Dermalanekliniken erbjuder vi laserberhandlingar utförda med Fotona Dynamis Pro. Fotona är ett världskänt företag som tillverkar högpresterande lasrar med olika funktioner, varav en är att behandla akne och akneärr.

Hur fungerar det?

Lasern arbetar genom att tränga igenom hudens yta för att förstöra de bakterier som orsakar akne samtidigt som den ökar nybildning av kollagen för att förbättra hudens struktur och utseende. Den arbetar på samma sätt för att behandla ärrbildning som kan uppstå efter akne.
Erbium lasern hjälper mot akneärren medan neodymium lasern tränger in i huden för att bli av med propionobacterium, de bakterier som orsakar akne.

Tar resten av huden skada av detta?

Nej. Fotona lasersystemet använder sig av specifika laserstrålar som frigör porfiner, molekyler som jobbar för att effektivt bli kvitt bakterierna utan att rubba resten av huden.

Kunden genomgår en kostnadsfri konsultation med vår läkare innan man påbörjar behandlingen.

Före / Efter

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling