a woman's face

Ögonbrynslyft är en kosmetisk procedur som syftar till att ge ett mer öppet och ungdomligt utseende genom att lyfta ögonbrynen. Det är ett populärt alternativ för dem som har hängande eller sänkta ögonbryn, vilket kan ge ett trött eller åldrat intryck

Rynkbehandling används ofta för att uppnå ett icke-kirurgiskt ögonbrynslyft. Denna metod innebär att en speciell muskel avslapnande substans,, injiceras i de muskler som drar ner ögonbrynen. När dessa muskler tillfälligt slappnar av genom rynkbehandlingen, kan ögonbrynen höjas naturligt och skapa en mer upplyftande effekt.

Vilka är de vanligaste anledningarna till att överväga ett ögonbrynslyft?

Människor utforskar ofta ögonbrynslyft för att hantera bekymmer relaterade till sänkta eller tunga ögonbryn som kan skapa en trött eller åldrad uppfattning. Denna procedur kan erbjuda en naturlig och ungdomlig höjning av ögonbrynen.

Hur länge varar resultaten av ett ögonbrynslyft?

Resultaten av ett ögonbrynslyft varar olika lång tid beroende på typen av behandling och individuell variation. Upprepade behandlingar kan vara nödvändiga för att bibehålla det önskade resultatet.

Är ett ögonbrynslyft smärtsamt?

Smärtupplevelsen varierar beroende på typen av ögonbrynslyft. Vissa behandlingsmetoder är vanligtvis mindre smärtsamma och kräver ingen eller minimal återhämtningstid.

Före / Efter

Gör det ont?

Det gör det sällan, vi använder marknadens tunnaste nålar, och bedövning behövs vanligtvis inte heller.

När kan jag återgå till jobbet?

Du kan återgå till jobbet direkt efter behandlingen.

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling