Injektionsbehandlingar och trådlyft i världsklass

O´shot, även kallad orgasmshot, är en naturlig cellföryngrande behandling. Det är en skonsam, naturlig och resultatrik behandling för dig som lider av torrhet och minskad känsla av orgasm samt obehag och smärta vid samlag som även kan kombineras med minskad sexlust. Det är något som många inte är medvetna över men som kan leda till minskad självkänsla och självförtroende. 

Med hjälp av en icke-kirurgisk metod, behandlar O `shot slidöppningen, området vid urinöppningen och klitoris för att bl.a.:

 1. Öka sexlust och njutning
 2. Förstärka känslan av orgasm
 3. Minska torrhet samt stimulera återfuktning och elasticitet vid intimområdet
 4. Minska infektioner 
 5. Minska smärta vid samlag 
 6. Minska inkontinens och torrhet p.g.a. klimakteriet 
 7. Öka självförtroendet

Innan behandlingen:

För att säkerställa att behandlingen kan ge just dig ett bra resultat, är det bra att veta om du har underliggande medicinska problem. Därför vill vi gärna att du tar med dig ett blodprovssvar (kan tas med en medicinsk anledning på vårdcentral).

Hur går behandlingen till?

Innan behandlingen görs en gynekologisk undersökning just för att försäkra sig om att behandlingen är passande för dig. Vår läkare går även igenom en hälsodeklaration tillsammans med dig. Du får ta del av all information om hur behandlingen går till och alla biverkningar som kan uppstå samt skötselråd. 

Du kan också alltid göra en konsultation med vår specialistläkare och gynekolog Dr.Sajda innan behandlingen för att få en bättre ide och hur behandlingen går till, samt ha möjlighet att få svar på alla dina frågor!

Behandlingen utförs EJ vid:

 

 • Anemi (lågt antal röda blodkroppar)
 • Flytningar/Infektion i intimområdet 
 • Cancersjukdom 
 • Graviditet 
 • Autoimmun sjukdom
 • Ej behandlad rubbad sköldkörtelfunktion 
 • Blödarsjuka
 • Leversjukdom 
 • Stor prolaps (behandlas bäst med operation)
 • Svår pågående psykisk sjukdom 
 • Behandling i samband med blodförtunnande mediciner (Waran, Heparin, Aspirin, mm.)

Före / Efter

Att undvika innan behandlingen:

Vänta gärna tills du är mensfri. Ta inte blodförtunnande mediciner (Ipren, Aspirin, Waran, etc.) en vecka innan behandlingen. Undvik alkohol 24 h innan behandlingen. 

Resultat

Framsteg visar sig redan efter första behandlingen men eftersom det tar cirka en månad för kroppen att producera nya celler, kan det fullständiga resultatet visa sig efter den tiden. Det rekommenderas minst 3 behandlingar för att se slutresultat. 

För att upprätthålla resultatet rekommenderas det att göra en gynekologisk undersökning minst en gång om året just för att gynekologen ska kunna se hur effekten har påverkats. Dock är det viktigt att tänka på att resultatet kan variera beroende på personens problem/önskan. Efter behandlingen kommer läkaren att gå igenom skötselråden med dig som ska uppehållas efter behandlingens slut. 

Biverkningar efter behandlingen

Rodnad, svullnad och irritation i form av små röda märken vid behandlingsområdet kan uppstå. Det är en naturlig händelse vid injicering. Observera att biverkningarna varar från 2-5 dagar beroende på person.

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling