woman lips nose face

LipLase är en laserbehandling som används för att plumpa läpparna och släta ut rynkor på och kring läpparna genom intensiv kollagenstimulering. Det är en icke-invasiv behandling som utförs med laser på insidan av läpparna, direkt på läpparna och även vid läppkonturen. Inga injektioner eller bedövning behövs, Det är en helt naturlig process som kräver minimal konvalescens, du kan återgå till vanliga aktiviteter direkt efter behandling. LipLase föryngrar, plumpar och jämnar ut läpparna och definierar läppkonturen.

Efter 30-årsåldern förlorar vi 1 % av vår kollagenproduktion varje år. För att motverka kollagenförlust använder vi laser och andra kollagenstimulerande tekniker för att stimulera och öka den naturliga kollagenproduktionen. Med LipLase stimulerar vi kollagenproduktionen både från insidan av läpparna såväl som utifrån och runtom för maximal föryngring och plumpingeffekt.

Som med alla kollagenstimulerande tekniker varierar antalet behandlingar beroende på utgångsläge och när du själv är nöjd. Vi rekommenderar en grundkur på 3-4 behandlingar som utförs med ca 10 dagars mellanrum. Därefter kan behandlingen upprepas vid behovs. Resultat förväntas hålla ca 6-9 månader efter behandling. Vi stimulerar enbart din naturliga kollagenproduktion vilket innebär att dina läppar inte kan bli större än den naturliga plumpingen tillåter med denna metod. Eftersom det enbart är kollagenet som tillför plumpingen är det nödvändigt med touch-up behandlingar då och då för att bibehålla ett långvarigt resultat.

Om du vill ha fylligare, mindre rynkiga läppar utan injektioner är LipLase en perfekt behandling för dig!

Före / Efter

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling