a woman's face

Vem drömmer inte om vackert markerade kindben som ger ansiktet en elegant och ungdomlig kontur? För många människor kan kindbenen vara svåra att betona med smink eller genom träning, och här kommer kindben fillers till undsättning. I den här artikeln kommer vi att utforska fördelarna med kindben fillers och vad du behöver veta om denna populära estetiska behandling.

Kindben Fillers

Kindben Fillers

Kindben fillers är en kosmetisk procedur där injicerbara fillers används för att ge volym och definition till kindbenen. De vanligaste fillers som används är hyaluronsyra-baserade, som är säkra och ger naturliga resultat. Dessa fillers injiceras noggrant i området runt kindbenen för att skapa en mer framträdande och ungdomlig kontur.

Fördelar med fillers I kindben

  1. Ökad Definition: Kindben fillers kan markera kindbenen och ge ansiktet en mer strukturerad och definierad look.
  1. Återställ Ungdomlig Fylldighet: Med åldern kan kindbenen förlora volym och ge ansiktet en slappare utseende. Fillers kan återställa den ungdomliga fylldigheten till området.
  1. Snabbt och Minimalt Invasivt: Kindben fillers är en icke-kirurgisk behandling som ger omedelbara resultat med minimal återhämtningstid.
  1. Anpassningsbar: Behandlingen är anpassningsbar och kan anpassas efter dina specifika mål och önskemål.

Långvariga Resultat: Resultaten av kindben fillers varar vanligtvis i sex månader till ett år, beroende på produkten och din kropps metabolism.

Fördelar med fillers I kindben

Vanliga Frågor:

Här är några vanliga frågor som människor ofta har om kindben fillers

1. Gör det ont att få kindben fillers? 

Behandlingen är oftast inte smärtsam, och lokalbedövning används vanligtvis för att minimera eventuellt obehag. Vissa känner en liten stickande känsla, men detta avtar snabbt.

2. Hur lång tid tar behandlingen? 

Kindben fillers är en snabb procedur som vanligtvis tar 15-30 minuter att genomföra.

 
3. När kan jag se resultaten? 

Du kommer att kunna se resultatet omedelbart efter behandlingen, och de blir ännu mer framträdande under de kommande dagarna när eventuell svullnad avtar.

4. Finns det några biverkningar? 

De vanligaste biverkningarna inkluderar svullnad, rodnad och eventuella blåmärken, men dessa är vanligtvis milda och temporära.

Att tänka på innan behandlingen:

·  Undvik exponering för solljus samt bastu- och ångbad under de kommande dagarna.

·  Undvik användning av makeup på det behandlade området de första 12 timmarna efter behandlingen.

·  Avstå från alkoholkonsumtion i minst 24 timmar.

·  Undvik ansträngande fysisk träning under de närmaste 24 timmarna.

5. Hur länge varar resultaten? 

Resultaten av kindben fillers varar vanligtvis i sex månader till ett år. Efter det kan du välja att få en upprepning av behandlingen för att behålla effekten.

6-Hur mycket fillers behöver man I kindbenen?

Den nödvändiga mängden varierar beroende på individen. De flesta personer kräver vanligtvis mellan 1,0 och 3,0 milliliter. Generellt sett ger en behandling tillräckliga resultat, men för äldre patienter kan det i vissa fall vara nödvändigt med två sessioner.

Nu när du har fått en översikt över kindben fillers och de vanligaste frågorna om behandlingen, är du väl rustad att fatta ett informerat beslut om detta estetiska ingrepp. Om du överväger kindben fillers, kontakta vår klinik för en personlig konsultation och låt oss hjälpa dig att uppnå de vackra kindbenen du drömmer om!

Före / Efter

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling