woman nose eyes look

Fillers näskorrigering är ett av de mest eftersökta kirurgiska kosmetiska ingreppen.

Den icke-kirurgiska näskorrigeringen är en snabb lösning för en ojämn och nedåt lutad näsa, ingreppet inkluderar användning av dermal filler med hög densitet till olika delar av näsan för att uppnå önskat resultat som är lika bra som en kirurgisk rhinoplastik på bara några minuter! Näsryggen kan jämnas, huk på näsan blir raka och näsan tipp lyfts markant! Speciella önskemål om att sänka nästippen kan också vara ett alternativ, vi går efter kunden behöv och önskemål.

Många patienter är oroliga över möjliga komplikationer och utsikterna till negativa resultat. Filler till näsan är ett säkert och icke-invasivt alternativ till den konventionella rhinoplastiken. Detta är ett exceptionellt och prisvärt alternativ för dem som vill ändra näsans form och inte vill genomgå den långa och dyra processen med operation. Resultaten är omedelbara där ingen systematiskt bedövning behövs endast lokalbedövning om så önskas (kan uteslutas). Allt utan långvarig läkningsprocess! Omedelbart resultat varje gång!

En välbalanserad och proportionerlig näsa är en viktig del av ansiktets harmoni och skönhet. För dem som är missnöjda med sin näsas form eller proportioner finns det nu en icke-kirurgisk lösning som kan ge fantastiska resultat: fillers för näskorrigering. I den här artikeln kommer vi att utforska fördelarna med denna populära estetiska behandling samt besvara några vanliga frågor som patienter kan ha.

Vad är Fillers för Näskorrigering?

Vad är Fillers för Näskorrigering?

Fillers för näskorrigering är en kosmetisk procedur där injicerbara fillers används för att korrigera och förbättra näsans utseende. Denna behandling är särskilt användbar för att jämna ut ojämnheter, höja näsryggen och ändra näsprofilen. De vanligaste fillers som används är hyaluronsyra-baserade, vilka är säkra och ger snabba och naturliga resultat. Våra fillers är allti CE-märka och/ FDA godkända.

Vad är Fördelar med Fillers för Näskorrigering:

Icke-kirurgisk Lösning: Fillers erbjuder en icke-kirurgisk alternativ för dem som vill förbättra näsans utseende utan att behöva genomgå en invasiv operation.

Snabba Resultat: Du kommer att kunna se resultatet omedelbart efter behandlingen, och det finns minimal återhämtningstid.

Anpassningsbar: Behandlingen är anpassningsbar och kan skräddarsys för att uppfylla dina specifika mål och önskemål.

Långvariga Resultat: Resultaten av näskorrigering med fillers varar vanligtvis upp till ett år. Efter detta kan du välja att upprepa behandlingen för att behålla effekten.

Vad är Fördelar med Fillers för Näskorrigering:

Hur går behandlingen till?

Fillers för näskorrigering är en snabb och enkel procedur som utförs på kliniken. Här är de grundläggande stegen:

  • Konsultation: Innan behandlingen påbörjas kommer du att ha en konsultation med en erfaren estetisk läkare. Ni kommer att diskutera dina mål och förväntningar samt eventuella frågor du har om behandlingen.

  • Bedövning: Vanligtvis används en lokalbedövning eller bedövningsmedel för att minimera eventuell smärta eller obehag.

  • Injektion: Läkaren kommer noggrant att injicera fillern i de önskade områdena på näsan med hjälp av tunna nålar.

  • Formning: Efter injektionen kommer läkaren att forma fillern för att uppnå den önskade näskorrigeringen och profilförändringen.

  • Återhämtning: Du kan förvänta dig minimal svullnad och eventuellt några blåmärken direkt efter behandlingen, men dessa symtom försvinner vanligtvis snabbt. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter nästan direkt.

Före / Efter

Vanligaste Frågorna om Fillers för Näskorrigering

Vanligaste Frågorna om Fillers för Näskorrigering

Här är några vanliga frågor som patienter ofta har om fillers för näskorrigering, tillsammans med deras svar:

1. Gör det ont att få näskorrigering med fillers?

Behandlingen är vanligtvis inte smärtsam, och lokalbedövning används oftast för att minimera eventuell obehag. Du kan känna en lätt stickande känsla under injektionen, men detta avtar snabbt.

2. Hur länge varar resultaten?

Resultaten varierar från person till person men varar vanligtvis i sex månader till ett år. Efter detta kan du välja att upprepa behandlingen för att bibehålla effekten.

3. Kan jag återgå till jobbet eller mina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen?

Ja, du kan normalt sett återgå till dina dagliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen.

4. Finns det några risker eller biverkningar?

De vanligaste biverkningarna inkluderar svullnad, eventuell rodnad och möjligen blåmärken. Dessa är dock vanligtvis milda och kortvariga.

5. Kan fillers användas för att ändra näsans form permanent?

 Fillers erbjuder temporära resultat. Om du vill göra permanenta förändringar i näsans form kan en kirurgisk näskorrektion vara ett bättre alternativ.

Om du är intresserad av att förbättra din näsas utseende och överväger fillers för näskorrigering, är du välkommen att kontakta vår klinik för en personlig konsultation. Låt oss hjälpa dig att uppnå den näsprofil du drömmer om och få den perfekta profilen du förtjänar!

De bekymmer eller områden i näsan som behandlingen fungerar bäst på är:

– Behandla en Ojämn / Oregelbunden / Avrundad Näsrygg
– Korrigera en framträdande dorsal huck
– Lyfta/sänka nästippen
– Räta upp näsan
– Tunna ut en bulbous tip
– Skärpa och definiera/bygga näs bron
– Balansera och harmonisera en ansiktsprofil
Den icke-kirurgiska näskorrigeringen utförs utan att det behövs generell bedövningstest eller återhämtningstid.

Resultat

Här fås resultat som varar upp till 18 månader hos de allra flesta patienter. Ingreppet ger minimalt obehagligt eftersom användningen av lokalbedövningsmedel i form av Emla kräm som minskar smärtsamma stimuli under behandlingen kan användas om så önskas.

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling