Fillers näskorrigering

Fillers näskorrigering är ett av de mest eftersökta kirurgiska kosmetiska ingreppen.

Den icke-kirurgiska näskorrigeringen är en snabb lösning för en ojämn och nedåt lutad näsa, ingreppet inkluderar användning av dermal filler med hög densitet till olika delar av näsan för att uppnå önskat resultat som är lika bra som en kirurgisk rhinoplastik på bara några minuter! Näsryggen kan jämnas, huk på näsan blir raka och näsan tipp lyfts markant! Speciella önskemål om att sänka nästippen kan också vara ett alternativ, vi går efter kunden behöv och önskemål.

Många patienter är oroliga över möjliga komplikationer och utsikterna till negativa resultat. Filler till näsan är ett säkert och icke-invasivt alternativ till den konventionella rhinoplastiken. Detta är ett exceptionellt och prisvärt alternativ för dem som vill ändra näsans form och inte vill genomgå den långa och dyra processen med operation. Resultaten är omedelbara där ingen systematiskt bedövning behövs endast lokalbedövning om så önskas (kan uteslutas). Allt utan långvarig läkningsprocess! Omedelbart resultat varje gång!

De bekymmer eller områden i näsan som behandlingen fungerar bäst på är:
– Behandla en Ojämn / Oregelbunden / Avrundad Näsrygg
– Korrigera en framträdande dorsal huck
– Lyfta/sänka nästippen
– Räta upp näsan
– Tunna ut en bulbous tip
– Skärpa och definiera/bygga näs bron
– Balansera och harmonisera en ansiktsprofil
Den icke-kirurgiska näskorrigeringen utförs utan att det behövs generell bedövningstest eller återhämtningstid.

RESULTAT

Här fås resultat som varar upp till 18 månader hos de allra flesta patienter. Ingreppet ger minimalt obehagligt eftersom användningen av lokalbedövningsmedel i form av Emla kräm som minskar smärtsamma stimuli under behandlingen kan användas om så önskas.