Fillers

Med åldern kan huden kännas mindre elastisk och fukten kan minska. Detta i samband med stress, solexponering eller trauma vilket orsakar skada på huden och kan leda till förlorad spänst och volym. Med hjälp av olika slags fillers kan man åtgärda dessa problem.

Dr Sajda Hajar på Dermalane Clinic i Växjö behandlar flera områden och har flera olika märken som anpassas efter dig och din hudtyp. Det alla fillers har gemensamt är att de består av hyaluronsyra. Det är ett naturligt ämne i vår kropp som har en stark vattenbindande förmåga och kan därmed förse huden med volym och lyster. Resultatet blir ett naturligt och omedelbart skönhetslyft.

Man kan använda sig av fillers för läppförstoring, fyllnad av nasolabiala vecken, extra volym i haka och kinder, behandling av mörka ringar under ögonen, förbättra formen på näsa & käklinje mm.

Vi på Dermalane Clinic erbjuder dessa märken: Stylage, Teosyal, Revolax, Juvéderm och Restylane. Det finns Lidocaine (bedövningsämne) i alla våra sprutor men vi kan också erbjuda våra känsliga kunder extra lokalbedövning innan behandling.

Innan din fillers behandling:

Du ska vara frisk och inte ha några infektioner i kroppen. Du ska inte heller äta treo eller omega 3 tillskott eftersom det ökar risken för blåmärken.

Du har alltid en konsultation innan din behandling där du och Dr Sajda kommer överens om mängd fillers och område som passar kunden bäst & som ger bäst resultat.

Under din behandling:

Alla behandlingar görs i en ren miljö och eventuellt smink tas bort från huden. Man rengör området som ska injiceras och kunden får en spegel i handen för att kunna vara med och kolla resultatet under behandlingens gång.

Efter behandlingen:

Du kan uppleva svullnad och ojämnheter dem första dagarna, det är helt normalt och brukar försvinna inom 2-7 dagar.

Hållbarheten av fillers är väldigt olika och det finns många faktorer som påverkar. Har du inte gjort fillers tidigare så är hållbarheten ca 1-3 månader och därför är det viktigt att man fyller på en kort tid efter för att få ett längre hållbart resultat. Har man gjort tidigare brukar det räcka att göra 1-2 gånger per år för att upprätthålla resultatet. Allt detta informerar Dr Sajda om under din konsultation.