a woman's face

Med Mesoterapi slussas aktiva substanser i form av hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler. Mesoterapi en skonsam effektiv behandling som är en perfekt alternativ för dig som vill vitalisera huden, öka lyster och behandla fina linjer och rynkor. Mesoterapi resulterar en mer återfuktad hy, rynkorna reduceras samt motverkar pigmenteringar. Den motverkar även acne och rosacea. Behandlingen passar personer i olika åldrar och anpassas efter behov.

Mesoterapi utförs med en mycket tunn nål där man ger multipla injektioner i det ytliga hudlagret dermis (epidermis) samtidigt som man tillför aktiva substanser. Med denna tekniken tas Ämnet upp i hudens tre lager och stimulerar cellförnyelsen, återfuktar, förebygger, återställer och korrigerar hudens struktur. Som ger dig en förbättrad hårkvalite med mer spänst och lyster. Denna tekniken gör att hudens ombyggnad, och kombinationer av aktiva substanser gör det möjligt för ämne att tillföras förbi epidermala barriären som kosmetiska produkter ej tränger igenom och möjliggör att uppnå enastående resultat på kort tid. Mesoterapi går även att utföras med microneedling. Höga halter av biologiskt aktiva ingredienser har formulerats för att föryngra, normalisera, revitalisera, återfukta, lysa upp hudtonen och minska djupa veck. Mesoterapi används för att behandla ansikte, hals, dekolletage och handryggar.

Resultat

Märkbar resultat syns efter första behandling, Men det slutgiltiga resultatet kommer du att se efter ett par veckor. Vi rekommenderar kompletterande behandlingar för att få full effekt ca 3-5 gånger: en behandling varannan vecka. Underhållsbehandling för att bibehålla effekten en gång var 6e månad.

Före / Efter

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling