Academy

Här hittar du kurser inom skönhet som ger dig stora möjligheter för dig som redan jobbar inom branschen eller för dig som vill påbörja din karriär inom skönhet. Vi på DermaLane Clinic anser att skickligheten och framgången hos estetiska behandlare mest baseras på kunskapen och kvaliteten av deras grundutbildning och tränare.

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra specifika utbildningar eller kontakta oss direkt för mer information på 073 – 744 81 64 eller info@dermalane.se

Dr. Aras

Dr. Aras

Dr. Aras är legitimerad läkare i Sverige, Norge och Danmark och har jobbat i alla tre länder. Han är utbildad i Danmark vid Syddansk Universitet i Odense, och senare jobbat inom ortopedi på Hvidorve sjukhus i Köpenhamn.
Dr. Aras har stort intresse för kirurgi generellt, samt stor passion och ett unikt öga för estetiska injektionsbehandlingar. Han har en lång erfarenhet inom estetik och certifierad för alla injektionsbehandlingar, trådlyft samt laserbehandling.

Dr. Sajda

Dr. Sajda

Dr. Sajda är specialistläkare inom allmänmedicin och är gynekolog i grunden. Hon innehar diplom från American Academy of Aesthetic Medicine certifierad av det svenska estetiska injektionsrådet. Dr Sajda har jobbat i mer än 20 år inom vården, och med det kan kunden känna sig i trygga händer. Hon har deltagit på de flesta internationella kongresser inom estetiska behandlingar i bl.a. England, Spanien, frankrike, Italien, England, Malaysia, Sydkorea och Förenade Arabemiraten.

Vad säger våra klienter om oss?

Detta är en utbildning för dig som redan gått en grundkurs inom rynkbehandling och vill utveckla dina kunskaper. Du måste känna dig säker på anatomin och veta hur man späder och injiserar Botulinum Toxin. Det ingår en teoretisk och praktisk del precis som på grundkursen.
Vi på DermaLane Clinic anser att skickligheten och framgången hos estetiska behandlare mest baseras på kunskapen och kvaliteten av deras grundutbildning och tränare. Utbildningen hos oss undervisas av specialistläkaren Sajda Hajar som har diplom från American Academy of Injection i Storbritannien och som även är certifierad injicerare från det Estetiska Injektionsrådet i Sverige. Vidare, har hon mer än 20 års erfarenhet som läkare. Detta innebär att utbildningen hos oss innehar en trovärdig kvalitetsstämpel. Våra kurser hålls på Svenska. Vi kan tillhandahålla enskilda privata kurser så att det passar dina individuella behov och tider. Utbildningen är för dig som är läkare, tandläkare eller sjuksköterska.
Under en heldagsutbildning innehållande praktik och teori ska du få lära dig all kunskap och teknik du behöver som injektionsbehandlare av Rynkbehandling för att sedan direkt efter avslutad kurs kunna ta emot kunder.
Under en heldagsutbildning innehållande praktik och teori ska du få lära dig all kunskap och teknik du behöver som injektionsbehandlare av Fillers för att sedan direkt efter avslutad kurs kunna ta emot kunder och kunna direkt behandla de mest rådande behandlings områdena som läppar och nasolabialveck. Utbildningen hos oss genomförs av Sajda Hajar som har diplom från American Academy of Injection i Storbritannien och som även är certifierad injicerare från det Estetiska Injektionsrådet i Sverige. Vidare har hon mer än 20 års erfarenhet som läkare. Detta innebär att utbildningen hos oss innefattar en trovärdig kvalitetsstämpel.
Hydrafacial är en av de nyaste avancerade ansiktsbehandlingarna inom skönhetsbranschen. Under en heldagsutbildning ska du få lära dig all teknik och kunskap för att behandla olika hudtyper med hydrafacial samt en genomgång om själva hydrafacial maskinen och hur den fungerar och hur man använder dem olika stegen inom hydrafacial.
Laserhårborttagnings utbildningen är för dig som vill ta ett steg in i skönhetsbranschen eller för dig som redan arbetar med det. Inga erfarenheter krävs för att utföra laserhårborttagning
Denna kursen är för dig som redan har gått grundkurs inom fillers och känner att du vill utvecka dina kunskaper inom fillers i näsa för att kunna korrigera eller jämna ut en ojämn näsa. Efter avslutad kurs får deltagarna sitt certifikat.
Denna kursen är för dig som redan har gått grundkurs inom fillers och känner att du vill utvecka dina kunskaper inom Tear trough. Tear Trough är en fillerbehandling mot insjunken vävnad under ögonen så som skuggor, djupa tårfåror och mörka ringar under ögonen. För att restaurera volym och minska på dem mörka ringarna är Tear Trough en perfekt behandling. Efter avslutad kurs får deltagarna sitt certifikat.
Denna kursen är för dig som redan har gått grundkurs inom fillers och känner att du vill utveckla dina kunskaper. Det ingår en teoretisk och en praktisk del i hur man utför läppförstoring, läppkonturering samt behandling av marionett linjer. Vi går igenom olika injektionstekniker och läpptyper. Vi gör en större analys av läppen och ökar förståelsen av vilken teknik som passar bäst för just din kund och du lär dig bygga en fyllig och vacker läpp.
Detta är en utbildning för dig som är hudterapeut, undersköterska, sjuksköterska eller tandläkare. Mesoterapi är en klassisk teknik som består av multipla microinjektioner i den ytliga dermis med en mycket tunn nål
Detta är en utbildning för dig som är hudterapeut, undersköterska, sjuksköterska eller tandläkare. Dermapen-microneedling är en kraftfull behandling för reducering och förbättring av pigment, fina linjer, slapp hud, acne, acneärr & förstorade porer
Detta är en utbildning för dig som är undersköterska, hudterapeut, sjuksköterska eller tandläkare.