a woman's face

Det finns inget att förneka när det kommer till skönhetsindustrin att skönhetsideal ständigt förändras. För närvarande har det varit en ökande trend att förbättra och omforma käklinjen och hakan med hjälp av fillers. Detta är ett icke-kirurgiskt alternativ som har blivit allt populärare bland dem som önskar förändra sitt utseende. I denna artikel ska vi utforska vad fillers i käklinjen och hakan innebär, varför människor väljer det, och de vanligaste frågorna kring denna procedur.

Vad är fillers i käklinjen och hakan?

Vad är fillers i käklinjen och hakan?

Fillers i käklinjen och hakan är en kosmetisk procedur som används för att förbättra ansiktets konturer och skapa en mer definierad käklinje och haka. Denna procedur involverar injektion av fillers i området under huden för att skapa volym och förbättra ansiktets form.

Precis som andra delar av ansiktet är hakan och käklinjen utsatta för förändringar med åldern. Denna procedur kan användas för att definiera, minska eller framhäva specifika områden i ansiktet. Ibland kan en en gång symmetrisk och väldefinierad käklinje förlora sin skärpa med tiden, vilket kan leda till en obalans i ansiktet. Det är inte ovanligt att detta manifesteras genom uppkomsten av vad som ibland kallas “hamsterpåsar”. Genom att använda fillers i ansiktet kan vi återställa käklinjens former samtidigt som vi minskar förekomsten av dessa påsar i kind- och käkområdet. Innan varje behandling diskuterar du och din behandlare vad som rekommenderas specifikt för dina unika behov. Med deras expertis och användning av avancerad teknologi, såsom en 3D-kamera, kan de skapa en skräddarsydd behandlingsplan som tar hänsyn till dina individuella förutsättningar, förväntningar och önskemål.

Varför väljer människor fillers i käklinjen och hakan?

Det finns flera skäl till varför människor väljer fillers i käklinjen och hakan:

  • Förbättrad ansiktskontur: Fillers kan hjälpa till att skapa en mer symmetrisk och definierad käklinje och haka, vilket ger ett ungdomligare utseende.

  • Åldrande hud: Med åldern kan huden tappa elasticitet och volym. Fillers kan användas för att återställa förlorad volym och minska tecken på åldrande.

  • Självförtroende: Många människor väljer fillers för att öka sitt självförtroende och känna sig mer nöjda med sitt utseende.

  • Snabb resultat: En av fördelarna med fillers är att de ger omedelbara resultat med minimal återhämtningstid.
Varför väljer människor fillers i käklinjen och hakan?

Före / Efter

Vanligaste frågorna om behandlingen:

Är det smärtsamt?
Nej, de flesta människor upplever bara mild obehag under injektionen. Många fillers innehåller också bedövning för att minska smärtan.

Hur lång tid varar resultatet?
Resultaten varierar beroende på vilket filler som används, men de varar oftast i 6 månader till ett år. Efter det kan upprepade behandlingar vara nödvändiga för att bibehålla resultatet.

Finns det några biverkningar?
Vanliga biverkningar inkluderar rodnad, svullnad och blåmärken på injektionsstället. Dessa biverkningar är vanligtvis milda och försvinner inom några dagar.

Är det säkert?
Ja, fillers i käklinjen och hakan är generellt säkra när de utförs av en kvalificerad och erfaren professionell. Det är viktigt att välja en auktoriserad klinik eller läkare för att minimera riskerna.

Vem är en lämplig kandidat för fillers i käklinjen och hakan?
Lämpliga kandidater inkluderar personer som har realistiska förväntningar och är i god hälsa. Det är viktigt att konsultera med en specialist för att bedöma om fillers är lämpliga för dig.

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling