a woman's face

Ditt leende är din visitkort till världen, och dina mungipor spelar en central roll i hur ditt leende uppfattas. Men ibland kan ålder och andra faktorer leda till att mungiporna förlorar sin ungdomliga spänst och skapa så kallade marionettlinjer, som ger ett trött eller oroligt uttryck. Men oroa dig inte! Det finns en lösning som kan hjälpa dig att återfå ditt ungdomliga leende utan att behöva genomgå en kirurgisk procedure. Låt oss utforska fillers i mungipor, vad det är, hur det fungerar och hur du kan uppnå det leende du förtjänar.

Varför välja fillers i mungipor?

Det finns flera anledningar att överväga fillers i mungipor:

  • Återställa Ungdomlig Spänst: Åldrande kan leda till volymförlust och neddragna mungipor. Fillers i mungipor hjälper till att återställa ungdomlig spänst och kontur.

  • Minska Marionettlinjer: Marionettlinjer kan ge ansiktet ett sorgligt eller åldrat uttryck. Fillers minskar deras synlighet och ger ett lyftande resultat.

  • Snabb och Smärtfri: Behandlingen är snabb och relativt smärtfri. Många fillers innehåller även lokalbedövning för din komfort.

  • Återvänd Till Vardagen Direkt: Det finns ingen nedetid med fillers i mungipor, så du kan återgå till dina dagliga aktiviteter omedelbart. 

Vanliga Frågor om Fillers i Mungipor:

1. Vad är fillers i mungipor och hur fungerar det?

Fillers i mungipor är en behandling där en gelbaserad substans, som vanligtvis innehåller hyaluronsyra, injiceras i området kring mungiporna för att återställa volym och minska synligheten av marionettlinjer.


2. Hur lång tid tar behandlingen?

En typisk behandling tar vanligtvis mellan 15 och 30 minuter, beroende på dina individuella behov och önskemål.

3. Är behandlingen smärtsam?

De flesta upplever minimal obehag under behandlingen. Många fillers innehåller också bedövande medel för att göra proceduren mer bekväm.

4. Hur länge varar resultatet?

Resultaten varierar beroende på produkten och din ämnesomsättning, men de kan vara synliga i upp till ett år eller längre. Det är en långvarig lösning för att förbättra ditt leende.

5. Finns det några biverkningar?

Vanliga biverkningar kan inkludera svullnad, rodnad och eventuellt blåmärken, men dessa är oftast milda och går över inom några dagar. Risken för allvarliga komplikationer är mycket låg när behandlingen utförs av en erfaren medicinsk professionell.

6. Kan jag återgå till mina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen?

Ja, du kan återgå till dina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Vissa människor kan uppleva mild svullnad eller rodnad, men detta brukar vara tillfälligt och går över snabbt. Det finns ingen nedetid med fillers i mungipor.

Före / Efter

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling