a woman's face

Drömmer du om ett vackert leende utan att känna dig självmedveten över tandköttet som syns? En populär behandling kan vara lösningen. Denna procedur hjälper dig att uppnå ett mer harmoniskt och självsäkert leende genom att minska tandköttsexponeringen. Låt oss utforska fördelarna och vanliga frågor om rynkbehandling för gummy smile.

Vad är Gummy Smile och Hur Fungerar Den?

Vad är Gummy Smile och Hur Fungerar Den?

Gummy smile är när en del av tandköttet I överkäken syns . Detta uppstår pga overaktiv muskel som heter levator labii superioris. Att behandla gummy smile är en effektiv metod som hjälper till att minska tandköttsexponeringen när du ler. Genom att använda en speciell substans i området kring överläppen, kan tandköttsexponeringen reduceras och du kan få ett leende som du är stolt över.

Vanligaste frågor om gummy smile behandlingen?

1 – När ser man resultat efter behandlingen?

Resultaten av för gummy smile behandlingen kan vanligtvis börja synas inom 2-3 dagar efter behandlingen. De fullständiga och tydligaste resultaten uppnås inom cirka två veckor.

2 – hur går gummy smile behandlingen till?

Små mängder muskelavslappnande medel injiceres I muskeln mellen överläppen och näsan, det går relativt snabbt och smärtfritt.

3 – Blåmärken?

Det förekommer vanligtvis ingen blåmärken med behandlingen.
Man kan återgå till jobbet direkt efter utförd behandling.

Före / Efter

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling