a woman's face

Söker du efter ett sätt att föryngra din panna och minska rynkor och linjer? Rynbehandling kan vara svaret. Denna behandling använder en speciell substans som temporärt minskar aktiviteten i musklerna. När den appliceras i pannan blockerar den de nervsignaler som får musklerna att dra ihop sig och orsaka rynkor. Resultatet? En jämnare och mer ungdomlig panna.

Vad är rynkbehandlingen för pannan och argya rynkan och hur fungerar den?

Vad är rynkbehandlingen för pannan och argya rynkan och hur fungerar den?

Behandlingen är en procedur som använder en substans som tillfälligt minskar muskelaktiviteten. När den appliceras i pannan blockeras de nervsignaler som får musklerna att dra ihop sig och orsaka rynkor. Vad är Resultatet? En jämnare och mer ungdomlig panna.

Bekymmersrynkan, även känd som glabella och belägen mellan ögonbrynen, kan ibland ge intrycket att personen är upprörd eller trött. Utan lämplig behandling tenderar dessa rynkor att fördjupas och bli mer framträdande över tiden, även när personen är avslappnad. Vissa individer har kraftigare muskler i pannan och använder dem intensivt under ansiktsuttryck. För att minska denna muskelaktivitet och förhindra att djupa rynkor bildas är en behandling med avslappnande medel ett utmärkt alternativ!

Varför välja rynbehandling för pannan och arga rynkan?

Det finns flera fördelar med att välja denna behandling för att behandla rynkor i pannan:

 Snabba Resultat: Behandlingen ger snabba resultat, vanligtvis inom några dagar efter proceduren.

  • Minimal Återhämtningstid: Eftersom det inte krävs någon kirurgi, är återhämtningstiden minimal, och du kan återgå till din dagliga rutin omedelbart.
  • Naturligt Utseende: Behandlingen ger ett naturligt resultat som inte ger ett “frozen” utseende, bara en mjukare och mer avslappnad panna.

Långvariga Resultat: Effekterna av behandlingen varar vanligtvis i flera månader, och upprepade behandlingar kan ge långvariga resultat.

Varför välja rynbehandling för pannan och arga rynkan?

Vanliga frågor om rynkbehandling:

1. Är behandlingen smärtsam?

 Proceduren är vanligtvis inte smärtsam. Många kliniker använder små nålar, och du kan be om en lokalbedövning om du är orolig för smärta.

2. När kan jag förvänta mig att se resultat?

 Du kan börja se resultat inom 2-3 dagar efter proceduren, och de fullständiga resultaten uppnås inom cirka två veckor.

3. Hur länge varar effekterna av behandlingen?

 Resultaten av behandlingen varar vanligtvis i 4-6 månader, men detta kan variera från person till person.

4. Finns det några biverkningar?

 Vanliga biverkningar inkluderar tillfällig rodnad eller blåmärken vid injektionsstället. Allvarliga biverkningar är sällsynta när behandlingen utförs av en erfaren professionell.

5. Kan jag återgå till min vanliga rutin direkt efter proceduren?

 Ja, du kan återgå till din dagliga rutin omedelbart efter behandlingen. Undvik dock att massera området eller lägga dig ner i flera timmar efter proceduren. Att inte vara I en varm omgivning ca 12 timmar efter proceduren är också viktigt, ingen t.ex bastu eller hot yoga.

6-behövs det bedövning?

Bedövning behövs vanligtvis inte då det utförs men en väldigt tunn nål som är vanligtvis inte smärtsam.

Före / Efter

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling