woman lips face brunette hair

Hyaluronsyra som är en naturlig substans som produceras i vår kropp och har som funktion att behålla fukten och stimulera kollagenproduktionen. Hyaluron produktionen minskar med åldern vilket gör att huden förlorar sin spänst, huden blir torrare, och som en följd uppkommer fina linjer och rynkor.

Profhilo är en stabiliserad injicerbar hög koncentrerad hyaluron baserad produkt. Som stramar upp huden och motverkar slapphet. Dessutom stärker och återfuktar huden samtidigt som den effektivt bygger upp åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Till skillnad från andra hyaluron baserade produkter i form av filler som har utfyllande effekt så har profhilo en egenskap och struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp eller ”omforma” huden. Samt att det krävs färre behandlingssessioner och färre injektionsställen.

Resultat

Omedelbar effekt syns direkt efter behandlingen och full effekt syns två månader efter genomförd behandling. I förhållande rekommenderas 2 behandlingar med 1 månads intervall. För att upprätthålla resultatet kan behandlingen upprepas ca 1-2 gånger per år.

Hur går behandlingen till?

Det injiceras ytligt under ytan av huden där det sprider sig snabbt och skapar en reaktion med din egen vävnad som parallellt ökar fukthalten som i sin tur ökar elastin- och kollagen produktionen. Profhilos gel kontinentens gör det smidigt och jämnt ut att fördela utan att klumpar bildas – en potentiell risk med traditionella fillers. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.
PROFHILO kan användas för att behandla områden som händer, ansikte, hals och armar.

Före / Efter

Vad säger våra klienter om oss?

Boka en konsultation
eller behandling