blog article image woman

Utbildning
Rynkbehandling & Fillers

Grundkursutbildning

Vi på Dermalane Clinic anser att skickligheten och framgången hos estetiska behandlare mest baseras på kunskapen och kvaliteten av deras grundutbildning och tränare. Utbildningen hos oss undervisas av Dr.Aras, leg.läkare och certifierad injektionsbehandlare med lång erfarenhet inom branschen samt ett unikt öga för estetiska behandlingar samt specialistläkaren Sajda Hajar som har diplom från American Academy of Injection i Storbritannien och som även är certifierad injicerare från det Estetiska Injektionsrådet i Sverige. Vidare, har hon mer än 20 års erfarenhet som läkare. Detta innebär att utbildningen hos oss innehar en trovärdig kvalitetsstämpel.             

Våra kurser hålls på Svenska. Vi kan tillhandahålla enskilda privata kurser så att det passar dina individuella behov och tider. Utbildningen är för dig som är läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Kursplan

Del 1: Teori

Under förmiddagen behandlas kursens teoridel för rynkbehandling och fillers, som utgörs av följande delmoment: 

  • Anatomi, ansiktets åldrande samt musklernas funktioner
  • Användningsområden för Rynkbehandlingar och Fillers
  • Redogörelse kring olika rådande behandlingar
  • Injektionstekniker
  • Kundbemötande
  • Genomgång av komplikationer och lämpliga åtgärder
  • Rynbehandling och Fillers funktion
  • eftervård

Del 2: Praktisk övning

Praktisk övning sker på modell som ni fixar själva eller som vi fixar. Meddela oss vilket av det ni gör och meddela oss via telefon eller mail så vi vet. Modellen får betala halva priset för allt material.

Efter avslutad utbildning

Internationellt certifikat som injektionsbehandlare erhålls efter avslutad kurs.

Anmälan och betalning

För att bekräfta bokningen måste anmälningsavgiften på 5000 kronor betalas direkt efter anmälan. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka om man ej är behörig eller inte kommer på planerade kursdagar. Vid sjukdom krävs sjukintyg så att vi kan omboka till nästa utbildningstillfälle.

Kursavgift: 21 000kr exkl. moms,
26 250kr inkl. moms

Ansök genom att skicka meddelande (DM) till oss på instagram eller till vår e-post: info@dermalane.se

Eller kontakta oss på 08-27 29 11 för kurser i Stockholm eller 073-744 81 64 för kurser i Växjö så hjälper vi dig med din ansökan.

Adress: Dermalane Clinic, kungsgatan 79, 112 27, Stockholm.

Utbildningen är för dig som är läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Undantaget är våra utbildningar för Fillers (endast BASIC) och PRP där det går bra att även vara undersköterska.

Eleven har rätt att gå bredvid läkaren efter kursen, två valfria dagar för att titta på, ta bilder och lyssna.